Εστιατόριο Ότι Καλό

Γεύσεις που ξεχωρίζουν στο Ότι Καλό - όπου η τελειότητα γίνεται γεύση!

Ένας ολόκληρος κόσμος απολαυστικών εμπειριών σάς περιμένει στην όμορφη Άνδρο. Περπατήστε στο μικρό λιμανάκι στο Μπατσί και ανακαλύψτε τις ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις που υπάρχουν. Πρωτότυπες γεύσεις από την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και τη μεσογειακή θα βρείτε στο εστιατόριο Ότι Καλό.

Για φαγητό στην Άνδρο επισκεφτείτε το Ότι Καλό και αφεθείτε στο πιο νόστιμο ταξίδι γαστρονομίας και γνωρίστε τον τόπο μέσα από τις γεύσεις και τα αρώματα που αναδίδουν τα τοπικά μας προϊόντα. Είναι ένα μικρό εστιατόριο, που προσφέρει υπέροχη θέα στο λιμάνι και πιάτα πρώτης ποιότητας, καθώς και την άμεση και εγκάρδια εξυπηρέτηση.

Το μενού του εστιατορίου σας ενθαρρύνει να απολαύσετε τις σπεσιαλιτέ, όπως το μοσχάρι Στάμνας (μαγειρεμένο σε παραδοσιακό πήλινο σκεύος) και Φρουτάλια ή φουρτάλια, μια νόστιμη τοπική ομελέτα, η οποία είναι πραγματικά το καλύτερο πιάτο του εστιατορίου γίνεται με χοιρινά λουκάνικα και πατάτες.

Σας περιμένουμε στο χώρο μας που λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση, για να γευτείτε πιάτα από την Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνας μας, φτιαγμένα με αγνά προϊόντα από τον τόπο μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ