Πρωινό Villa Fiamegou

Το πρωινό στην βίλα Φιαμέγκου περιλαμβάνει διάφορα είδη καφέ ή τσάι, φρέσκο ​​χυμό πορτοκάλι, φρέσκα φρούτα, ποικιλία ψωμιών, ποικιλία από σπιτικές μαρμελάδες και chutney, κέικ διαφόρων γεύσεων, γιαούρτι, ζαμπόν, τυρί, πάστα ελιάς, χούμους, αυγά όπως τα προτιμάτε, πίτες αλμυρές και γλυκιές και πολλές-πολλές γευστικές εκπλήξεις. Τα προϊόντα παρασκευής είναι ντόπια και προσεκτικά επιλεγμένα από την κυρία Μαίρη.

Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο και υγιεινό πρωινό από τον μπουφέ του εστιατορίου μας. Μπορείτε να ετοιμάσετε το πρωινό σας από τον εξαιρετικά πλούσιο πρωινό διεθνή μπουφέ.

Για τους πελάτες που κάνουν check-out πριν από τις 7 το πρωί προτείνουμε ένα γρήγορο και νόστιμο πρωινό: καφέ (εσπρέσο, γαλλικό, με γάλα ή καπουτσίνο) και ένα φρεσκότατο ψωμάκι ή κρουασάν που σας το ψήνουν επί τόπου.

Πρωινό: 7:00–10:00
Σάββατο–Κυριακή μέχρι 11:00

Πλούσιο πρωινό που θα καλύψει όλες σας τις απαιτήσεις.

Το πρωινό μας θα καλύψει όλες σας τις απαιτήσεις. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του ξενοδοχείου μας θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε οι φιλοξενούμενοί μας να περάσουν άνετα και ευχάριστα.

Εάν λείπει κάτι από τα standard είδη που προσφέρουμε, μη διστάσετε να μας το αναφέρετε, ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.